Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Награђена 84 најбоља студента општине Лазаревац

Објављено:

Студентима са просечном оценом већом од 8,5, данас су  у великој сали ГО Лазаревац уручени уговори о додели награда. Уговоре студентима, уручили су заменик председника ГО Лазаревац Милоје Живановић, председник Савета за образовање Марко Мијушковић и члан Већа ГО Лазаревац Бранко Кузмановић.

Треба напоменути да су награђени студенти изабрани по раније расписаном јавном позиву Савета за образовање ГО Лазаревац и то трећу годину за редом. Ове године укупно је награђено 84 студента са пребивалиштем на територији наше општине и са просечном оценом већом од 8,5.

Председник Савета за образовање Већа ГО Лазаревац Марко Мијушковић захвалио се челним људима општине који су помогли да се и ове године у буџет уврсте средства за студентске награде. „Средства су као и претходне две године износила пет милиона динара, а ове године је чак 84 студента испунило услове конкурса. Тражићемо да се та средства наредне године увећају, како бисмо могли да мотивишемо најбоље студенте, али и повећамо свест о томе да је значајно бавити се образовањем“, рекао је Мијушковић.

Присутне студенте је поздравио заменик председника Градске општине Лазаревац Милоје Живановић, честитао им на оствареним резултатима, пожелео много успеха у наставку школовања и изразио наду да ће једнога дана бити угледни грађани ове општине са заснованим породицама и успешним каријерама. Живановић је овом приликом подсетио да бити успешан није ни мало лак задатак и да захтева велика одрицања.


Fotografije