Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Лазаревачки „Фестивал српских вина“ у суботу 9. новембра

Објављено:

У организацији Градске општине Лазаревац у суботу 9. новембра 2019. године, у периоду 12 - 20 часова, у Великој сали СРЦ Колубара одржаће се 11 по реду Фестивал српских вина.

Посетиоци овогодишњег Фестивала српских вина у Лазаревацу имаћејединствену прилику да на једном месту, под једним кровом, дегустирају око три стотине различитих вина, сада већ познатих и ван граница наше земље. Посебну драж овогодишњем Фестивалу даће вина која су у последњих годину дана добила прегршт медаља на престижним оцењивањима и такмичењима широм света. Та чињеница пружа јединствену прилику љубитељима вина, која се не сме пропустити. Новина овогодишњег фестивала су винске радионице, које ће по први пут бити организоване као пратећи део фестивала.

Градска општина Лазаревац као организатор фестивала у потпуности је спремна да одговори захтевима и прохтевима непосредних излагача. И ове године Фестивал ће задржати традицију бесплатног излагачког простора и улаза за посетиоце, што га чини посебним у односу на сличне манифестације у Србији, казао је председник Организационог одбора Фестивала Ненад Бачанац.  

Организатори се надају да ће атрактивна понуда преко 60 винарија из великог броја винских региона Србије учинити ову манифестацију, једанаесту по реду, значајним датумом у привредном и туристичком календару Србије.

ПРЕУЗМИТЕ СПИСАК ИЗЛАГАЧА