Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

КОМПАНИЈА IGB Automotive организује „ДАНЕ КАРИЈЕРЕ“ у ЛАЗАРЕВЦУ

Објављено:

Услед проширења производних капацитета и великог интересовања за заснивање радног односа, компанија IGB AUTOMOTIVE планира да отвори нови производни погон на територији општине Лазаревац и расписује конкурс за пријем нових радника у производном погону са подручја општине Лазаревац. Тим поводом у сарадњи са општином Лазаревац у холу Центара за културу  у Лазаревцу 27. 28. и 29. септембра од 9 до 17 часова биће одржани Дани каријере на којем ће сви заинтересовани моћи да се информишу и конкуришу на неку од понуђених радних позиција. Ово је идеална прилику да сви кандидати који траже посао попуне пријаву и приложе радну биографију.

IGB AUTOMOTIVE Инђија једна је од најзначајнијих гринфилд инвестиција у Србији и истовремено одличан пример успешног и продуктивног пословања, не само на локалном, већ и на регионалном нивоу. Основана је 2007. године од стране компаније I.G.Bauerhin GmbH из Немачке и бави се производњом грејача за аутомобилска седишта, грејача за волане, сензора за заузеће седишта аутомобила, каблова за грејаче седишта и електричних контролних јединица.

Компанија у Србији уједно представља и прву по величини, броју запослених и оствареној реализацији у Bauerhin групи. Данас, IGB AUTOMOTIVE има више од 2.000 запослених.

Производи су намењени реномираним купцима из аутоиндустрије као што су: VW, Ауди, BMW, Мерцедес, Шкода, Опел, Нисан и други.

 

Зашто IGB AUTOMOTIVE?

Компанија IGB AUTOMOTIVE је за дванаест година свог пословања остварила и важан стратешки циљ упошљавајући више од 2000 људи са територије општине Инђија. Налази се на листи компанија са највећим бројем запослених и представља снажан ослонац даљем развоју локалне заједнице. Томе у прилог говори и став да су врата компаније отворена свима који су упорни, вредни и имају жељу да своје знање, вештине и стручност употребе ради остварења заједничког циља, а тиме и личног задовољства. Брига о запосленима, као и члановима њихових породица је стратешки циљ компаније и на њему се инсистира од оснивања компаније, са истом тенденцијом и у будућем периоду.

Позивамо све заинтересоване да посете Дане каријере и добију све неопходне информације везане за запошљавање у компанији IGB. Наш стручни тим представиће Вам компанију, њен потенцијал, принципе добре пословне праксе, систем обуке и могућност непрестаног напредовања запослених.