Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Започело уређење платоа испред лазаревачког Центра за културу

Објављено:

Један од најупечатљивијих објеката и симбола Лазаревца, објекат Центра за културу реконструкцијом прилазних степеништа, и извођењем радова на реконструкцији платоа испред објекта који су започели ових дана, на понос свих грађана Лазаревца повратиће поново део старог сјаја.

Средства за реконструкцију платоа, који се током лета користи за одржавање бројних манифестације  обезбедила је Градска општина Лазаревац.    

„Задовољни смо квалитетом и темпом којим се тренутно изводе радови на рекострукцији платоа“, казао је председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић приликом обиласка радова и додао да ће по окончању предвиђених радова грађани Лазаревца добити леп и модеран прилаз објекту који ће бити у складу и са новим изгледом главне Карађорђеве улице.

Објекат Центра за културу Лазаревац изграђен је давне 1977. године, а директорка ове установе Стела Станишић изузетно је задовољна пажњом и разумевањем коју челни људи општине, од тренутка када је 2015. године ова установа прешла у надлежност општине, указују овој установи.

„Реконструкција прилазних степеништа и платоа је доказ да су да је сарадња установе и општине на јако добром нивоу“, казала је Стела Станишић.

Планирани рок за завршетак радова на реконструкцији платоа је 30 дана.


Fotografije