Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Започела реконструкција другог дела Улице Светог Саве

Објављено:

Председник градске општине Лазаревац Бојан Синђелић је са сарадницима обишао Улицу Светог Саве у Лазаревцу где су данас започети радови на реконструкцији дгугог дела ове улице (од уласка у СРЦ Колубара до раскрснице са Улицом др Ђорђа Ковачевића).

„Чим су то временски услови дозволили, као што смо и обећали грађанима започели смо реконструкцију и другог дела Улице Светог Саве“, казао је овом приликом председник Синђелић и додао, да ће током извођења радова бити реконструисан комплетан коловоз и  тротоари са обе стране улице.

Поред тога на местима где тренутно недостају, биће извршена и садња нових стабала, навео је Синђелић и позвао грађане на стрпљење током извођења радова, јер ће у две фазе Улица Светог Саве у наредних месец бити затворена за саобраћај.

Права фаза реконструкције обухвата радове од СРЦ Колубара до раскрснице са Улицом Обрада Радивојевића. Друга фаза радова изводиће се од раскрснице са Улицом Обрада Радивојевића до Улице др Ђорђа Ковачевића.

Током реконструкције Улице Светог Саве приступ возилима у зони радова биће дозвољен само станарима из ове улице. Молба свим суграђанима, да због квалитета извођења радова, као и поштовања планираних рокова за завршетак радова, користе алтернативне правце.

Радове на реконструкцији Улице Светог Саве финансира Град Београд, а радове изводи „Шумадија пут“.

 


Fotografije