Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Завршени радови у Улици Краља Петра I

Објављено:

Након завршене реконструкције улица Краља Петра I у Лазревцу поново је пуштена у саобраћај. Завршне радове у овој важној и изузетно прометној саобраћајници, која се налази у самом центру града, обишли су челници општине Лазаревац.

Председник градске општине Лазаревац Бојан Синђелић рекао је да оваквом улицом сада сви Лазаревчани треба да се поносе, те да је сада ово улица 21. века.

„Пре радова на реконструкцији саме улице, урађена је пешачка зона, која је јединствена целина са главном улицом, постављена лед расвета и обновљено зеленило, а данас је постављен завршни слој асфалта и завршено је обележавање улице Краља Петра I, која као што видите, изгледа импозантно“, рекао је Синђелић.

„Улица је добила репрезентативан изглед, али ће тек када буде постављена комплетна сигнализација и лед семафори на порталима, имати јединствен облик“,  рекао је државни секретар Бојан Стевић.

Стевић је додао да је хоризонтална сигнализација у улици завршена, а да ће вертикална бити постављена у наредних двадесетак дана од стране ЈП „Путеви Србије“.

По његовим најава лед семафори на порталима биће постављени, осим на овој и на раскрсницама код „Колубара Грађевинара“, код Дулове школе и на раскрсници „на савезу“.


Fotografije