Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Дезинфекција улаза стамбених зграда на територији ГО Лазаревац

Објављено:

Обавештавамо суграђане да је Јавно предузеће за комуналну привреду Лазаревац у суботу 04.04.2020. године у насељу Трећа месна заједница у Лазаревцу у складу са Закључком Штаба за ванредне ситуације ГО Лазаревац започело акцију дезинфекцију улаза у стамбеним зградама.

Акција дезинфекције улаза коју врши ЈПКП Лазаревац данас се наставља у насељу Орашац, где ће данас бити постављен и резервоар са 1000 литара раствора натријум хипохлорита. Обавештавамо управнике стамбених заједница из насеља Орашац да за потребе додатне дезинфекције површина у зградама, дезинфекционо средство уз обезбеђену пластичну амбалажу могу преузети данас. Управници зграда из насеља Орашац то могу учинити данас јер ће резервоар са раствором већ сутра бити у другом насељу у Лазаревцу, али се за преузимање дезифекционог средства, искључиво управници стамбених заједница, могу директно обратити и ЈПКП Лазаревац.

Акцију дезинфекције улаза стамбених зграда на територији наше општине врши ЈПКП Лазаревац у сарадњи са управницима стамбених заједница, а у координацији са Одељењем за комуналне и стамбене послове Управе ГО Лазаревац.

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ГО ЛАЗАРЕВАЦ


Fotografije