Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Грађанима Улице Милована Петровићa испуњен вишегодишњи сан

Објављено:

У Месној заједници Петка данас је завршено асфалтирање Улице Милована Петровића. Наведена улица постављањем новог слоја асфалта на преосталих 450 метара у потпуности је асфалтирана у дужини од 900 метара.

Завршне радове на асфалтирању ове улице обишли су представници ГО Лазаревац на челу са председником Бојаном Синђелићем, и на терену се уверили у квалитет изведених радова.

„ Као градска општина Лазаревац учинили смо све да испунимо молбе грађана овог дела Петке и у складу са њиховим захтевима изградили смо из општинског буџета нову водоводну и канализациону мрежу, и данашњим асфалтирањем овај пројекат привели крају“, казао је Синђелић и додао да ће ови радови умногоме утицати на побољшање квалитета живота грађана Улице Милована Петровића, што је и основни задатак сваког општинског руководства.

Члан Већа ГО Лазаревац Александар Булатовић је казао да  повољни временски услови у новембру омогућавају да се настави са планираним радовима на путној инфраструктури.

„У наредном периоду биће асфалтиран паркинг у насељу Вртић у Лазаревцу, санирана деоница пута у МЗ Чибутковица која је оштећена  у овогодишњим поплавама и започети санација Врбовачке улице у МЗ Врбовно“, рекао је Булатовић и додао да ће сваки наредни леп дан до краја године бити искоришћен за побољшање путне инфраструктуре на територији ГО Лазаревац.

На уважавању захтева грађана Петке и квалитетно изведеним радовима, руководству ГО Лазаревац и извођачима радова у име становника Петке захвалио се одборник из овог дела Лазаревца Милан Марковић.


Fotografije