Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Асфалтирана улица уз железничку пругу у Шопићу

Објављено:

У Месној заједници Шопић завршени су радови на асфалтирању улице уз железничку пругу у дужини од 800 метара. Председник Градске општине Лазаревац Бојан Синђелић обишао је овај засеок и у разговору са представницима Месне заједнице Шопић и мештанима истакао да је ова улица годинама била велики проблем, како за грађане ове улице, тако и за све грађане месне заједнице Шопић.

„Постојао је проблем нерешених имовинско-правних односа који су продужили рокове за завршетак ове улице, али успешном сарадњом са Републиком Србијом и Градом Београдом успели смо да превазиђемо ове проблеме и да на велико задовољство, како руководства ГО Лазаревац, тако и грађана Месне заједнице Шопић, завршимо улицу и на тај начин испунимо  обећање које смо  мештанима Шопића дали почетком ове године“ рекао је Бојан Синђелић, председник Градске општине Лазаревац.

Улица уз железничку пругу асфалтирана је средствима из буџета ГО Лазаревац, а радове на асфалтирању изводило је предузеће „Шумадијапут“.

Поред председника ГО Лазаревац Бојана Синђелића недавно завршену улицу обишли су и чланови Већа ГО Лазаревац Александар Булатовић, Гордана Стевић, Бранко Кузмановић и државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе Бојан Стевић.

У име грађана Месне заједнице Шопић представницима општине захвалио се Зоран Петронијевић Председник Савета Месне заједнице Шопић.

Пре асфалтирања улице уз железничку пругу урађена је комплетна водоводна и канализациона мрежа.


Fotografije